KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić12 децембра, 20192min497
vodovod11122019_1

Ugao ulica Kralja Vukašina i Vojvode Vuka

Obavljaju se radovi na povezivanju vodovodne mreže na uglu ulica Kralja Vukašina i Vojvode Vuka. Zbog intervencije u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u ulicama: Kralja Vukašina, Vojvode Vuka, Generala Bože Jankovića, Primorskoj, Prešernovoj i Prvomajskoj od ulice Cara Dušana do Voždove. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja u navedenim ulicama.

Naselje Gornja Vrežina

Kvarovi na mreži u naselju Gornja Vrežina, na prvom ulazu u naselje, na putu prema groblju i kod kamenoresca. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

Ulica 27. marta br. 32

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici  27. marta kod br. 32. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici 27. marta i okolnim ulicama Patrisa Lumumbe, deo Naserove i deo Vizantijskog bulevara.

Ulica Generala Vladimira Talića bb

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Generala Vladimira Talića bb. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Generala Talića (na putu prema selu Gabrovac).

Naselje Nikola Tesla, ul. Avnoja br.10

Voda sa ulice ulazi u šahtu, nužno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Avnoja, u naselju Nikola Tesla.