KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić11 децембра, 20192min486
vodovod11122019

Naselje Mramorsko brdo

Nastavak radova u naselju Mramorsko brdo, prema pumpnoj stanici. Zbog intervencije na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje i trajaće danas do 15 sati u ulicama prema groblju.

Ulica Mokranjčeva br. 22/6

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Mokranjčevoj ulici kod br. 22/6. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu Mokranjčeve ulice, u blizini mesta havarije.

Ulica Petra Aranđelovića br. 16

Kvar je na priključnoj vezi, voda otiče u slivnik i potrebno je raskopavanje trotoar-zemlja u ulici Petra Aranđelovića kod br. 16. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Petra Aranđelovića i Jermenskoj ulici.

Naselje 9. maj, ul. Jastrebačkih partizana br. 26

Voda u šahti, zatvoren je servis ventil u ulici Jastrebačkih partizana br. 26, u naselju 9. maj. Usled obima posla ukoliko se interveniše na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ul. Jastrebačkih partizana kod br. 26, i okolnim ulicama: Studeničkoj, Sime Bunića i Vučitrnskoj.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.