Актуелно

КВАРОВИ, РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Квар на мрежи у Војвођанској улици

Вода на површини, нужан је ископ у Војвођанској улици, код бројева 25-27. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Војвођанској улици.

Хаварије у селу Веле Поље

Вода на површини, потребан је ископ на две локације у селу Веле Поље, испод школе и испод аутобуске станице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Веле Поље.

Радови на мрежи у улици Иве Ћипика

У току су радови на реконструкцији водоводне мреже у улици Војводе Путника. Због превезивања могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Иве Ћипика.

Вода на површини у улици Симе Динића

Вода цури на првом вентилу, потребна је замена у насељу Девети мај, у улици Симе Динића, код броја 26. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Симе Динића.

Квар на вези у Горњем Међурову

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у Горњем Међурову, у улици Милорада Величковића. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Милорада Величковића.

Квар на вези у селу Кнежица

Вода цури на првом вентилу, потребна је замена у селу Кнежица, у улици Вожда Карађорђа. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Кнежица.

Кварови на прикључним везама

Вода пуни шахте у насељима Мраморски поток и Мраморско брдо. Због поправки прикључних веза могући су мањи прекиди водоснабдевања у насељима Мраморски поток и Мраморско брдо.

Још садржаја