KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić15 јануара, 20202min514
vodovod19122019

Ugao ulica Radoja Dakića i Dimitrija Dragovića

Zbog velike havarije na mreži AC 200 voda je zatvorena, u toku je raskopavanje na uglu ulica Radoja Dakića i Dimitrija Dragovića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati, u delu naselja Duvanište, na prostoru od Vizantijskog bulevara do ulice Dimitrija Dragovića. Dok traju radovi obezbeđena je auto-cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom u ulici Dimitrija Dragovića.

Ulica Svetozara Markovića, iza pozorišta

Obavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u ulici Svetozara Markovića, kod parkinga iza pozorišta. Zbog intervencije biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati na prostoru od ulice Generala Tranijea, u delu ulice Svetozara Markovića, do ulice Sinđelićev trg (od pozorišta do kružnog toka).

Selo Vrelo

Voda na površini u selu Vrelo, kod pumpne stanice, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na osposobljavanju zatvarača moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Vrelo.

Naselje Donja Vrežina, ul. Carice Milice br. 8

Voda curi u dvorištu korisnika, nužno je raskopavanje u ulici Carice Milice kod br. 8, u naselju Donja Vrežina. Zbor radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Carice Milice.

Vizantijski bulevar, kod tržnog centra“Lidl“

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži od prethodnog dana na Vizantijskom bulevaru bb, u blizini tržnog centra“Lidl“. Zbog popravke distributivnog cevovoda AC 400, neće biti prekida u snabdevanju vodom u naselju Duvanište, osim u delu zbog novonastalog kvara u ulici Dimitrija Dragovića, od ul. Vizantijski bulevar do Dimitrija Dragovića. Okončanje radova i vraćanje redovnog snabdevanja vodom se predviđa do 15 sati (već postoji objava).