Актуелно

КВАРОВИ, РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Квар на водоводној мрежи у Димитрија Туцовића

Радови на поправци хаварије на водоводној мрежи обавиће се у близини Ветеринарског специјалистичког института „Ниш“ у улици Димитија Туцовића. Почетак радова планиран је за 9 сати. За време трајања радова доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици, као и на потезу који прати улицу Димитрија Туцовића, односно у насељима Ледена Стена, Милка Протић и 9. мај. Прекид у снабдевању водом се очекује и у селима Чокот, Лалинац, Лалинским Појатама, Крушцу, Мрамору и Мраморском брду. Заршетак радова и успостављање нормалног водоснабдевања планирано је до 15 сати.

Квар на водоводној мрежи у Доњем Међурову

Квар на водоводној мрежи у код школе у Доњем Међурову, потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже водоснабдевање у овом селу ће бити у прекиду до 15 сати.

Квар на прикључној вези у Горњој Врежини

Квар на водоводној мрежи у старом викенд насељу у Горњој Врежини, нужан ископ. Због радова на поправци квара, доћиће до прекида водоснабдевања у Горњој Врежини до 15 сати.

Наставак поправке кварова на прикључним везама и у шахтама корисника

Екипе ће данас изводити радове на поправци прикључних веза и у шахтама корисника у следећим улицама: Бабичког Одреда, Здравке Вучковић, Марка Јовановића и Кованлучкој.

Због радова на поправци прикључних веза могући су прекиди водоснабдевања у овим улицама до 15 сати

Још садржаја