KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić25 децембра, 20192min465
logo_vodovod-1

Ulica Kumanovska br. 10

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Kumanovskoj ulici, kod br.10. Zbog radova na osposobljavanju vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Kumanovskoj ulici.

Gornji Matejevac, ul. Hajduk Veljkova

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ul. Hajduk Veljkovoj, kod rezervoara u naselju Gornji Matejevac. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Hajduk Veljkovoj, u delu Gornjeg Matejevca.

Gornji Matejevac, kod ambulante

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gornjem Matejevcu, kod ambulante. Zbog kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca, kod ambulante.

Selo Hum, ul. Danila Price, kod br.26 i 74

Voda u šahtama, nužno je raskopavanje u ulici Danila Price, kod broja 26 i u sokaku kod br. 74. Zbog kvarova na priključnim vezama moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Danila Price u selu Hum.

Naselje Donja Vrežina, ulica Balzakova 6                            

Voda izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje u Balzakovoj ulici u naselju Donja Vrežina . Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Balzakovoj ulici u Donjoj Vrežini.

Ulica Patrisa Lumumbe br. 2

Kvar na vezi, potrebno je raskopavanje u ulici Patrisa Lumumbe, kod br.2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Patrisa Lumumbe, na pomenutoj adresi.