Актуелно

КВАРОВИ, РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Наставак радова у Шумадијској улици

Наставак радова на поправци прикључне везе у Шумадијској улици. Због ових радова доћиће до прекида водоснабдевања у Шумадијској до 15 сати.

Квар на водоводној мрежи у Горњем Матејевцу

Квар на водоводној мрежи у Ливађанској улици у Горњем Матејевцу, нужно раскопавање. Због поправке квара на водоводној мрежи доћиће до прекида водоснабдевања у овој улицама до 15 сати.

Квар на водоводној мрежи на углу Озренске и Књажевачке улице

Вода на углу Озренске и Књажеваче улице, потребно раскопавање. Због поправке квара на водоводној мрежи доћиће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

Квар на прикључној вези у Великојастребачкој 10

Квар на прикључној вези у Великојастребачкој код броја 10. Због радова на поправци прикључне везе доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

Квар на мрежи у Мезграји

Квар на уличној мрежи на раскрсници улица Пеке Дапчевића и Маршала Тита у селу Мезграја. Због поправке квара и замене уличног шибера доћиће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

Брзи Брод, Владимира Милића бр. 30

Квар на прикључној вези у улици Владимира Милића у Брзом Броду. Због поправке квара на прикључној вези доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

Поправка прикључних веза у селу Јелашница

Кварови на прикључним везама на више локација у Јелашници. Због радова на поправци кварова доћиће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

Квар на прикључној вези у Нобеловој улици

Нобелова, прикључна веза

Квар на прикључној вези у Нобеловој улици. Због поправке квара на прикључној вези доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

Још садржаја