KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić24 децембра, 20192min474
logo_vodovod-1

Ugao ulica Dušana Popovića i Rudi Čajevca

Voda curi i izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na osposobljavanju deoničnog zatvarača moguć je manji prekid u ulici Rudi Čajevca i manjem delu ulice Dušana Popovića, blizu raskrsnice.

Donji Matejevac, naselje Vrbice

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u naselju Vrbice, u Donjem Matejevcu. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u naselju Vrbice.

Donji Matejevac

Voda curi i odlazi u dvorište, potrebno je raskopavanje u Donjem Matejevcu, u II ulici lepo posle firme“Kolomaca“. Zbog kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Donjeg Matejevca, u II ulici levo posle firme“Kolomaca“.

Ulica Crvena zvezda br. 35

Voda u šahti, nužno je raskopavanje u ulici Crvena zvezda kod br. 35. Zbog kvara na priključnoj vezi moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Crvena zvezda blizu mesta intervencije.

Ulica Bulevar 12. februara br. 130                                     

Voda izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje u ulici Bulevar 12. februara br. 130 . Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Bulevar 12. februar, u neposrednoj okolini mesta havarije .

Selo Popovac, ulica Jablanička br. 26

Kvar na vezi, potrebno je raskopavanje u ulici Jablaničkoj br. 26, u selu Popovac. Zbog zamene priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela, u Jablaničkoj ulici.