Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Кварови на водоводној мрежи у селу Мрамор
Вода на асфалту, потребни су ископи у селу Мрамор, поред пијаце и на Батушиначком путу бб. Због кварова и поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Мрамор и за кориснике на Батушиначком путу.
Наставак радова у Драинчевој улици
Урађен је ископ и припрема рова у Драинчевој улици, код броја 13. Због наставка радова на прикључној вези биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Драинчевој улици.
Квар на прикључној вези у насељу Горњи Матејевац, у Синђелићевој улици
Вода са улице пуни шахту и даље одлази у сливник, потребан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у Синђелићевој улици, код броја 3. Због квара и поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Синђелићевој улици, али је могућ прекид и у околним улицама: Чонићевској, Школском сокачету и делу Просветне.
Вода на улици у селу Јелашница
Вода на површини јер не држи први вентил у селу Јелашница, у засеоку Ханови. Због оспособљавања прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Јелашница, у засеоку Ханови.
Кварови по шахтама
Вода цури на првом вентилу, потребне су интервенције по шахтама на више локација: Топонички пут бб, насеље Горњи Матејевац – ул. Обилићева бр. 26, село Јелашница – ул. Солунских јунака бб, Мраморско брдо бб, Кнез Село – основна школа Карађорђе. Због кварова и поправке прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати само на поменутим адресама.

Још садржаја