Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БРАЋЕ ИГЊАТОВИЋ

Вода на површини, нужан је ископ у улици Браће Игњатовић, код броја 1. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Браће Игњатовић.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ МИЛАНА АНДОНОВИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Милана Андоновића, код броја 9. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Милана Андоновића.

KВАР НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ БРЗИ БРОД

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Брзи Брод, у улици Шарпланинској, код броја 19. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Шарпланинској улици.

ПОПРАВКА ПРИКЉУЧНЕ ВЕЗЕ У ГОРЊОМАТЕЈЕВАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребна је интервенција у Горњоматејавачкој улици, I прилаз, код броја 55. Због замене првог вентила могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу Горњоматејевачке улице, за I прилаз.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Ослабљен је притисак код корисника у викенд насељу, у селу Суповац. Због уградње сервисног вентила потребан је ручни ископ и биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у викенд насељу.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У НАСЕЉУ МЕДОШЕВАЦ

Вода пуни шахте, наставља се оспособљавање првих вентила у насељу Медошевац, на више адреса. Због планираних радова могућ је мањи прекид водоснабдевања до 15 сати у Медошевцу и Поповцу.

Још садржаја