Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БРАНКА МИЉКОВИЋА

Вода избија на претходно урађеној санацији, потребан је ископ у улици Бранка Миљковића, код броја 23. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Бранка Миљковића, на простору од месне канцеларије до тржног центра “Меркатор“.

КВАР НА УГЛУ УЛИЦА ВЛАДИМИРА ЋОРОВИЋА И ЈЕРЕМИЈЕ ЖИВАНОВИЋА

Вода цури на деоничном шиберу, нужан је ископ на углу улица Владимира Ћоровића и Јеремије Живановића. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Владимира Ћоровића, али је могућ прекид и у околним улицама: Јеремије Живановића, Деспота Ђурђа, Школској, Учитељској, Лепеничкој, Србињској, Грчког пријатељства, Петра Добрњца, Милована Јовановића. Постоји још један квар на вези у ул. Владимира Ћоровића и уколико буде услова обавиће се још једна интервенција у истој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА ПО ШАХТАМА У НАСЕЉИМА НИКОЛА ТЕСЛА, ДЕВЕТИ МАЈ И МРАМОРСКО БРДО

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у насељу Никола Тесла, у улици Крагујевачки октобар, код броја 21. Радови у шахтама обављаће се и у насељу Девети мај, у улицама: Топличког партизанског одреда бр. 7, Зорана Циге Стојановића бр. 20а. Поправке првих вентила планирани су и на Мраморском брду, код фирми “Ergomejd“ и “Тimikom Pleks“, као и на још једну адресу. Уколико временски услови дозволе да се обави планирано могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја