Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У ДОЊОЈ ВРЕЖИНИ

Настављају се радови од претходног дана у насељу Доња Врежина, на углу улица Врежински булевар и Марислава Радосављевића. Вода се појавила у истој улици код бројева 12 – 14, и потребан је ископ у том делу. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Марислава Радосављевића.

РАДОВИ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Током дана ће се обављати радови на водоводној мрежи у насељу Паси Пољана, у улици Владислава Рибникара, код броја 41. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Владислава Рибникара.

РАДОВИ НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ БОРИВОЈА СТЕВАНОВИЋА

Обављају се радови на прикључној вези у улици Боривоја Стевановића. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Боривоја Стевановића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА ПО ШАХТАМА У ПАСИ ПОЉАНИ И НИШКОЈ БАЊИ

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у насељу Паси Пољана, у улицама: 1300 каплара прилаз, и 1300 каплара број 14, Шумарској, прилаз II, и више интервенција у Браће Мрњавчевић. Радови ће се обављати и у Нишкој Бањи, у улици Рузвелтовој. Због поправки прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја