Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА ДУБРОВАЧКЕ И МИЛОРАДА КОСТИЋА МОРАВЦА

Вода на асфалту, потребан је ископ на углу улица Дубровачке и Милорада Костића Моравца. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Дубровачкој, Милорада Костића Моравца. Могућ је прекид и у околним улицама: Друге Пролетерске бригаде, Колубарској, Зворничкој.

РАДОВИ У ЧЕНЕРНИЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Чемерничкој, 4 прилаз бб на крају улице. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Чемерничке улице (4 прилаз на крају улице).

КВАР НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ НИШКА БАЊА

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Нишка Бања, у улици Јована Поповића, код броја 3. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јована Поповића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА ПО ШАХТАМА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ И НЕКИМ СЕЛИМА

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у насељу Девети мај, у улицама: Топличког партизанског одреда, Јастребачких партизана, Миодрага Јовановића Уче – за вртић. Интервенције се обављају и у селима: Чамурлија, Суповац, Викенд насељу Суповац и насељу Китице. Због поправки прикључних веза на више адреса могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама и селима: Чамурлија и Суповац.

Још садржаја