Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА СТЕВАНА НЕМАЊЕ И ЈУГ БОГДАНОВЕ

Вода на асфалту, потребан је ископ на углу улица Стевана Немање и Југ Богданове. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Стевана Немање и Југ Богдановој.

РАДОВИ У ДОЊОЈ ВРЕЖИНИ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Царице Милице, код броја 8. Постоји квар у шахти у улици Мајора Гавриловића, код броја 22, и ту је неопходан ископ. Због поправки водоводне мреже и прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Доња Врежина.

КВАР НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Девети мај, у улици Зорана Циге Стојановића, код броја 2. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Зорана Циге Стојановића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА ПО ШАХТАМА У НЕКОЛИКО СЕЛА

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у насељу Јелашница, у улици Ђорђа Куртака, код броја 10. Поправке по шахтама радиће се и у селу Мезграја, у улици Маршала Тита. Интервенције се обављају и у селима: Вртиште, Трупале, Дивљана, Мокра, Крупац. Због поправки прикључних веза на више адреса могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама и селима: Вртиште, Трупале, Дивљана, Мокра.

Још садржаја