Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ КРАЉА СТЕФАНА ПРВОВЕНЧАНОГ

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Краља Стефана Првовенчаног, код броја 15. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Краља Стефана Првовенчаног, на простору од Храма Светог Луке до раскрснице са ул. Лоле Рибара.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребни су ископи код окретнице и 100 метара изнад аутобуске станице. Због интервенција на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кнез Селу.

ПОПРАВКА КВАРA У УЛИЦИ РАЖАЊСКОЈ

Вода на површини, нужан је ископ у Ражањској улици, испред бројева 4 и 6. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Ражањској улици.

КВАР НА МРЕЖИ У БОСАНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Босанској улици, код броја 2. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Босанској улици.

КВАР НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода са улице долази у шахт, потребан је ископ у насељу Никола Тесла, у улици Другој Нишавској, други прилаз, код броја 3. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Другој Нишавској улици и другим прилазом.

КВАР НА ВЕЗИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода избија из шахте, потребан је ископ у Горњем Матејевцу, у улици Поп Игњатовој бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Поп Игњатовој.

РАДОВИ У СЕЛУ МРАМОР

Вода са улице долази у шахт, потребан је ископ у селу Мрамор. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Мрамор.

Још садржаја