Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА УГЛУ УЛИЦА ПЕТРА ПЕТРОВИЋА И ДИМИТРИЈА ГОЛЕМОВИЋА

Вода на површини, нужан је ископ на углу улица Петра Петровића и Димитрија Големовића. Због поправке деоничног вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору од Византијског булевара до Булевара Медијана и са друге стране до ул. Др Драгутина Петковића. То су улице: Др Петра Петровића, Димитрија Големовића (ранији назив Кладовска), Стојана Анастасијевића (ранији назив Савска), у делу Булевара Медијана и делу Византијског булевара. Могућ прекид је у улицама: Праховској, Дели Јована, Лужничкој и делу Др Драгутина Петковића.

КВАР НА ВЕЗИ У ПАСИ ПОЉАНИ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Паси Пољана, у улици Франца Кафке бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Франца Кафке.

РАДОВИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода пуни шахте, потребне су интервенције у насељу Девети мај, у улици Зеленој. Због поправке првих вентила на више адреса биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Зеленој улици.

КВАР НА ВЕЗИ У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода са улице долази у шахт, потребан је ископ у насељу Габровац, у улици Првомајској, код броја 8. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Првомајској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА ПО ШАХТАМА У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у насељу Нишка Бања, у улицама: Видоја Јовановића, Трг Републике, Мојсија Михајловића Тошкета, Цариградској, Хајдук Вељковој, и интервенције у ул. Булевар Светог Цара Константина. Због поправке првих вентила на више адреса могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у побројаним улицама.

Још садржаја