Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР У УЛИЦИ ЈУСТИНА ПОПОВИЋА

Због озбиљне хаварије у улици Јустина Поповића, код броја 22а, вода је претходне вечери затворена на више деоничних затварача. Због поправке водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 17 сати у улицама: Орашачкој, Алексиначкој, Др Драгише Мишовића и делу улице Јустина Поповића.

НОВИ КВАР У КАЈМАКЧАЛАНСКОЈ УЛИЦИ

Због обимног цурења вода је затворена на деоничном затварачу у 4:30 сати у Кајмакчаланској улици, код броја 1В. Због поправке нове хаварији на водоводној мрежи у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у улицама близу железничке станице: Кајмакчаланској, Приштинској, Штипској, Охридској, делу Димитрија Туцовића и делу улице Војводе Бојовића.

РАДОВИ У ПУШКИНОВОЈ УЛИЦИ

Нова хварија у близини претходне санације у Пушкиновој улици, код броја 6. Вода је затворена у 2:00 сати, на деоничном затварачу на углу улица Ђердапске и Мајаковског. Због поправке водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у Пушкиновој улици и делу насеља Дуваниште, од Ђердапске до економске школе. То су улице Ђердапска, Јелке Радуловић, Јелене Главашки, Јосипа Славренског, Леонарда Да Винчија, Мајаковског, Роберта Коха, Нобелова, Ламартинова, Достојевског, и део Николе Узуновића. Ауто-цистерна са пијаћом водом биће послата у Пушкиновој улици и кружиће на поменутој локацији.

КВАР НА МРЕЖИ У ПАСИ ПОЉАНИ

Више хаварија у насељу Паси Пољани, у улици 1300 каплара бб, код броја 81/а, и на углу 1300 каплара и Радивоја Кораћа. Због више ископа и поправке водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у улици 1300 каплара, и могућ прекид и на простору насеља Паси Пољана.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на поврешини, потребан је ископ у селу Габровац, у улици 22. Децембар, код броја 7. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици 22. Децембар и могућ прекид на простору села Габровац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА ПО ШАХТАМА У ВИШЕ УЛИЦА И СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у насељу Јелашници, у улицама I српског устанка, Ђорђа Куртака, Краља Милана. Интервенције у шахтама се током дана раде у улицама: Краљевића Марка, Душана Трифунца, Др Драгише Мишовића. Због поправке првих вентила на више адреса могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у побројаним улицама.

Још садржаја