Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА УГЛУ УЛИЦА КАЈМАКЧАЛАНСКЕ И ПРИШТИНСКЕ

Вода на површини, нужан је ископ на углу улица Кајмакчаланске и Приштинске. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама. Кајмакчаланској, Приштинској, Штипској, Охридској и у делу улице Војводе Бојовића.

РАДОВИ У ПУШКИНОВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Пушкиновој, код броја 43. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Пушкиновој улици.

КВАР НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, потребан је ископ у Нишкој Бањи, у улици Видоја Јовановића бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Видоја Јовановића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Упао је асфалт, потребан је ископ у селу Поповац, у улици Маршала Тита, код броја 46Б. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Маршала Тита.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА ПО ШАХТАМА У НАСЕЉИМА ДЕВЕТИ МАЈ И ПАСИ ПОЉАНА

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у насељу Девети мај, у улицама Топличког партизанског одреда, код броја 35 и Јастребачких партизана, код броја 69. Интервенције у шахтама се током дана раде и у насељу Паси Пољана, у улицама: Учитеља Спиридона бр. 21, Амадеуса Моцарта бб, и Радивоја Кораћа. Због поправке првих вентила на више адреса могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у побројаним улицама.

Још садржаја