Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Поповац, у улици Јабланичкој бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јабланичкој, и могућ прекид на простору села Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ЧОКОТ

Вода на површини, потребна је поправка у селу Чокот, у улици 29. Новембра, код броја 18. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору села Чокот.

РАДОВИ У НАСЕЉУ КИТИЦЕ

Вода на површини, током дана обављаће се ископ у атару села Суповац, у насељу Китице, у улици Свете Петке бб. Због више интервенција на прикључним везама биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Китице и викенд насељу Суповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на површини, потребни су ископи у насељу Горња Врежина, у улицама Рахеле Ферари бб и Светог Алимпија. Због поправке водоводне мреже и прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Рахеле Ферари и Светог Алимпија, и могућ прекид у насељу Градац.

КВАРОВИ ПО ШАХТАМА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА И СЕЛУ ДОЛАЦ

Вода пуни шахте, потребне су интервенције у насељу Никола Тесла, у улицама: Заплањској бр. 6, и Васе Кољевића, на више адреса. Због поправке првих вентила могућ је мањи прекид водоснабдевања до 15 сати у поменутим улицама и у селу Долац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ИВАНА МИЛУТИНОВИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Ивана Милутиновића. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Ивана Милутиновића.

Још садржаја