Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА РЕГУЛАТОРА ПРИТИСКА У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, потребна је замена регулатора притиска у Нишкој Бањи, у улици Синђелићевој бб, код цркве. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање од 9 до 15 сати у улицама: Синђелићевој и Тошкетовој, стационару Зеленгора и вишим деловима Нишке Бање.

ПОПРАВКА КВАРОВА У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, потребне су замене првих вентила у насељу Горњи Матејевац, у Чаренској улици, код броја 38 и на још две адресе. Због поправке прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору насеља Горњи Матејевац.

РАДОВИ У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на површини, током дана обављаће се више ископа у атару села Габровац, на следећим локацијама: Пут за Габровац, ул. Генерала Драгољуба Станковића бб, Габровачки пут II део бр. 41, у селу Габровац, у улици Мраморској бб. Због више интервенција на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Габровац.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ ВЕЛЕПОЉЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Велепоље, код гробља. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Велепоље.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ МРАМОРСКО БРДО

Вода на површини, потребни су ископи на Мраморском брду, код резервоара, и код фирме“Ergomade“ . Због поправке водоводне мреже и прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у насељу Мраморско брдо

Још садржаја