Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НОВИ КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ БУЛЕВАР НЕМАЊИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Булевар Немањића, код броја 76, то је нови квар, пре пар дана је санирана хаварија код броја 78. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Булевар Немањића, на ширем простору од Геронтолошког центра до тржног центра“Зона 1“, део улице Др Зорана Ђинђића (од бр. 121 до бр.127), и улице: Душана Трифунца, Васе Албанца, Радних бригада, Војислава Милошевића.

КВАР НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ЉУБОМИРА НИКОЛИЋА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Љубомира Николића бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Љубомира Николића, веза за фудбалски клуб Делијски вис.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ДОЊА ВРЕЖИНА

Вода на улици, потребан је ископ у насељу Доња Врежина, у улици Зорана Радосављевића Чупе. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Зорана Радосављевића Чупе.

КВАРОВИ НА ПРИКЉЉУЧНИМ ВЕЗАМА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, потребни су ископи у селу Трупале, у улицама: Књаза Милоша, код броја 27, и Светосавској, код броја 4. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Трупале.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ДИВЉАНЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Дивљане. Због поправки прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Дивљане.

КВАР НА ВЕЗИ У СЕЛУ ДОЊЕ МЕЂУРОВО

Вода цури на првом вентилу у селу Доње Међурово, у школи Десанка Максимовић. Због оспсобљавања прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у школи Десанка Максимовић али је могућ прекид и на простору села Доње Међурово.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У СЕЛУ МРАМОР И НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода цури на првим вентилима у селу Мрамор и на Мраморском брду. Због инревенције на замени првих вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Мрамор и на Мраморском брду.

Још садржаја