Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЈУЖНОМОРАВСКИХ БРИГАДА

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Дуваниште, у улици Јужноморавских бригада, код броја 2. Због интервенције на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јужноморавских бригада.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У СТУДЕНИЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Студеничкој улици, код броја 17. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Студеничкој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ЖИКИЦЕ ЈОВАНОВИЋА ШПАНЦА

Вода са улице пуни шахту, потребно је оспособљавање првог вентила у улици Жикице Јовановића Шпанца, код броја 1. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Жикице Јовановића Шпанца.

РАДОВИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Настављају се радови од претходног дана у селу Сечаница, код бунара. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Сечаница.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ВИКЕНД НАСЕЉУ СУПОВАЦ

Након поправке квара у селу Сечаница, у плану је интервенција у викенд насељу Суповац. Уколико се током дана буду обављали радови, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у викенд насељу и могућ прекид у селу Суповац.

НАСТАВАК РАДОВА У ГОРЊЕМ МЕЂУРОВУ

Настављају се радови у селу Горње Међурово, код школе у улици Драгољуба Димитријевића. Због интервенције на водоводној мрежи неће бити прекида у водоснабдевању.

КВАР НА ВЕЗИ У ГОРЊОЈ ТОПОНИЦИ

Вода одлази у шахту, потребно је оспособљавање првог вентила у селу Горња Топоница бб. Због поправке прикључние везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Горња Топоница. Специјалној болници остаје уредно водоснабдевање.

КВАР У НИШКОЈ БАЊИ

Вода у шахти, потребно је оспособљавање првог вентила у Нишкој Бањи, у Цариградској улици, код броја 33. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Цариградској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У СЕЛУ ДОЛАЦ

Вода пуни шахте, потребне су интервенције на оспособљавању првих вентила у селу Долац. Због поправки прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Долац.

Још садржаја