Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКЕ НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на улици, нужни су ископи у Кнез Селу, на путу за Малчу и код старе месаре. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кнез Селу.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Настављају се радови у селу Суповац, у горњем делу села и на главном путу поред аутобуске станице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац.

КВАР НА МРЕЖИ У ВИКЕНД НАСЕЉУ КИТИЦЕ

Вода на улици, потребан је ископ у викенд насељу Китице, код печурке (Козомара). Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у викенд насељу Китице.

ХАВАРИЈА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ БУБАЊСКА ДОЛИНА

Вода цури на два места и одлази у сливник, потребан је ископ у улици Бубањска долина, код броја 30. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Бубањска долина.

КВАР НА МРЕЖИ У ВРБАСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Врбаској улици, код броја 5. Уколико се током дана буду обављали радови биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Врбаској улици.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на улици, потребан је ископ у селу Сечаница, од Суповца у првој улици десно. Уколико се током дана буду обављали радови биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Сечаница.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ СВЕТОГ КЛИМЕНТА И НАУМА

Вода са улице одлази у шахту, потребан је ископ у улици Светог Климента и Наума, код броја 20. Уколико се током дана буду изводили радови биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Светог Климента и Наума.

Још садржаја