Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У ЊЕГОШЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на улици, нужан је ископ у Његошевој улици, код хотела“Тami“. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у III висинској зони, на простору од Дурмиторске улице до Калач брда.

КВАР У УЛИЦИ БУЛЕВАР 12. ФЕБРУАР

Вода на улици, потребан је ископ у улици Булевар 12. Фебруар, код музеја Логор Црвени крст. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу ул. Булевар 12. Фебруар (музеј Логор Црвени крст).

КВАРОВИ У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Наставак радова од претходног дана у селу Љуберађа, на локацијама: код гробља, 50м од резервоара и од моста према цркви. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Љуберађа.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Наставак радова од претходног дана у селу Мезграја, у улици Маршала Тита, код броја 64, и на још једној локацији. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Мезграја.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ МРАМОР

Вода на површини, потребан је ручни ископ у селу Мрамор, поред ресторана“Рефрен“. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Мрамор.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У СЕЛУ ЛАЛИНАЦ

Вода на површини, потребна је интервенција у селу Лалинац. Уколико се током дана буде обављала поправка прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Лалинац.

Још садржаја