Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, нужно је више ископа у насељу Горњи Матејевац, у улицама: Краља Александра, Мајиној бр. 4, Чаренској бр. 41. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Горњи Матејевац.

КВАР НА ВЕЗИ У УЛИЦИ БОЈАНА МИТРОВИЋА

Вода на улици, потребна су два ископа у улици Бојана Митровића, претходни назив Марина Држића. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Бојана Митровића.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ВУКАДИНА ЈОЦИЋА

Вода пуни шахту, потребан је ископ у улици Вукадина Јоцића, код броја 21. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Вукадина Јоцића.

КВАР НА ВЕЗИ У ШОФЕРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Доњи Комрен, у Шоферској улици, код бројева 12-14. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Шоферској улици.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ НА ТОПОНИЧКОМ ПУТУ

Вода на површини, нужан је ископ на Топоничком путу, код силоса. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору од села Вртиште до Горње Топонице.

КВАРОВИ У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода на површини, потребне су интервенције по шахтама у селу Јелашница, у улицама Краља Милана и Ђорђа Куртака. Због оспсобљавања прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Краља Милана и Ђорђа Куртака.

КВАРОВИ У НИШКОЈ БАЊИ И НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода пуни шахте у Нишкој Бањи, у ул. Видена Јовановића бр. 26, и насељу Девети мај, у ул. Топличког партизанског одреда бр. 104. Због оспсобљавања прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Видена Јовановића и делу ТПО.

КВАРОВИ У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода пуни шахте, потребне су замене првих вентила у селу Трупале, у улицама Цара Лазара и Радничкој. Због поправке прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улицама Цара Лазара и Радничкој.

КВАРОВИ У СЕЛИМА ДОЊА ТРНАВА, ВРТИШТЕ И ДОЛАЦ

Вода на површини, потребне су замене првих вентила и могућ прекид водоснабдевања до 15 сати у селима Доња Трнава, Вртиште и Долац.

АУТО-ЦИСТЕРНА ЗА ПРЕВОЗ ПИЈАЋЕ ВОДЕ

На основу одлуке Градског штаба за ванредне ситуације наставља се снабдевање становништва пијаћом водом, отпремањем ауто-цистерне у селима: Малча, Јасеновик, Радикина бара и Сићево.

Још садржаја