Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Обавља се претходно најављена интервенција у насељу Црвена звезда, у улици Душана Поповића. Због поправке водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати на простору улице Душана Поповића, лева страна од моста код споменика Ћеле Кула, па дуж улице до Нишке пиваре.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ БУЛЕВАР НЕМАЊИЋА КОД КРУЖНОГ ТОКА

У току су неодложни радови на водоводној мрежи у улици Булевар Немањића, код тржног центра“Lidl“ и кружног тока. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Благоја Паровића и стамбени објекти на простору дела улице Булевар Немањића, лева страна од једног кружног тока до другог.

ПОПРАВКА ХАВАРИЈЕ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на површини, радови су одложени претходно због јаке кише и данас се врши ископ у насељу Паси Пољана, у улици Учитеља Спиридона бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Учитеља Спиридона.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода цури на првом вентилу, током дана ће се обављати интервенција у насељу Девети мај, у улици Пасјачких партизана. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Пасјачких партизана.

КВАРОВИ НА ПРИКЉУЧНИМ ВЕЗАМА У СЕЛУ ВРТИШТЕ

Вода пуни шахте, потребне су замене првих вентила у селу Вртиште, у улицама Нишкој и Београдској. Због поправке прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Вртиште.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у селу Мезграја, у улици Јастребачкој бб. Због оспособљавања прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јастребачкој, и могућ је прекид на простору села Мезграја.

КВАР НА ПРВОМ ВЕНТИЛУ У СЕЛУ ЋУРЛИНА

Вода пуни шахту, потребно је оспособљавање првог вентила у селу Ћурлина, у улици Вучка Тасковића бб. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Ћурлина.

КВАРОВИ НА ПРИКЉУЧНИМ ВЕЗАМА У СЕЛУ ДИВЉАНА

Вода на улици, потребне су интервенције на првим вентилима на више локација у селу Дивљана. Због оспособљавања прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Дивљана.

Још садржаја