KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

ni.rs6 новембра, 20193min756
ev.owa

Radovi u ulici Vase Pelagića i prekid vodosnabdevanja u više ulica u naselju Pantelej.

Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vase Pelagića u naselju Pantelej. Zbog priključivanja na sistem vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u više ulica, od Kosovke devojke do Studeničke i od Somborske do Knjaževačke ulice. Nakon završenih radova u predviđenom roku, vraća se redovno stanje u snabdevanju vodom na objavljenoj lokaciji.

Ulica Rudnička br. 9.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Rudničkoj ulici, kod broja 9. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Rudničke ulice. Prethodnog dana zbog povećanog obima posla ova intervencija je odložena za danas.

Bubanj selo, ulica Prvomajska bb.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Prvomajskoj bb, u Bubanj selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (Prvomajska ulica).

Ulica Gutenbergova br. 38.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gutenbergovoj ulici, kod broja 38. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Gutenbergovoj ulici.

Mramorski potok, put za Aleksandrovo.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje na putu za Aleksandrovo, kod benzinske pumpe. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze, moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorski potok, i na delu puta za Aleksandrovo.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati, na istoimenoj lokaciji.