Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Квар на водоводној мрежи у насељу Девети мај

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Девети мај, на углу улица Опленачке и Пасјачких партизана. Због поправке квара на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Опленачкој и Пасјачких партизана.

Радови на водоводној мрежи у насељу Горњи Комрен

Вода на асфалту, потребно је раскопавање у насељу Горњи Комрен, у улици Добросава Ђорђевића, код броја 17. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Добросава Ђорђевића.

Квар на прикључној вези у улици Љубомира Николића

Вода избија на зеленој површини, потребан је ископ у улици Љубомира Николића, код зграде број 120. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси али је могућ прекид и у целој улици Љубомира Николића.

Квар на вези у селу Мезграја

Вода пуни шахту, потребно је оспсобљавање првог вентила у селу Мезграја, у улици Коче Поповића, код броја 2. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Коче Поповића али и на целом простору села Мезграја.

Поправке кварова у Горњој Топоници, Доњој Топоници и Суповцу

Током дана се планирају радови на поправкама првих вентила у селима: Горња Топоница, Доња Топоница и Суповац, викенд насеље. Због интервенција на више локација могући су мањи прекиди водоснабдевања до 15 сати у поменутим селима: Горња Топоница, Доња Топоница и у делу Суповца, у викенд насељу.

Још садржаја