Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Квар на мрежи у селу Суповац

Вода на површини, нужан је ископ у селу Суповац, код резервоара. Због квара и поправке водоводне мреже биће мањег прекида у водоснабдевању до 15 сати, у селу Суповац. Вода ће нестати након потрошене количине из резервоара.

Наставак радова на водоводној мрежи у селу Мрамор

Настављају се радови на поправци водоводне мреже у селу Мрамор, поред пијаце и на Батушиначком путу бб. Због кварова и поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Мрамор и за кориснике на Батушиначком путу.

Кварови на прикључним везама у селу Сечаница

Вода на површини, потребне су интервенције на првим вентилима у селу Сечаница. Због оспособљавања прикључних веза на више локација биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Сечаница.

Вода на улици у селу Јелашница

Из техничких разлога су од јуче одложени радови у селу Јелашница, у засеоку Ханови. Због оспособљавања прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Јелашница, у засеоку Ханови.

Квар на прикључној вези у улици Ђердапској

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у Ђердапској улици, код броја 12. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Ђердапској улици.

Кварови по шахтама

Вода цури на првом вентилу, потребне су интервенције по шахтама на више локација: Топонички пут бб, насеље Брзи Брод – ул 23. Бригаде, село Јелашница – ул. Солунских јунака бб, ул. Бранка Бјеговића бр. 11, ул. Булевар 12. фебруар бр. 26. Због кварова и поправке прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати само на поменутим адресама.

Још садржаја