Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА ПАРИСКЕ КОМУНЕ И ГАРСИЈЕ ЛОРКЕ

Вода на површини, нужан је ископ на углу улица Париске комуне и Гарсија Лорке. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Париске комуне, на простору од семафора код пијаце Бошко Буха до улице Бранка Крсмановића.

КВАР НА МРЕЖИ У ВИКЕНД НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на површини, потребан је ископ у викенд насељу Горња Врежина. Претходног дана су обављани радови на замени вентила али су откривена цурења на две локације и због поправки биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору викенд насеља Горња Врежина.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПРВА КУТИНА

Вода избија испод моста у насељу Прва Кутина, у делу насеља Биљача и потребан је ископ на неприступачној локацији. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Прва Кутина.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, наставак интервенција у Нишкој Бањи, и Јелашници. Поправке у шахтама обављаће се и у селу Трупале – ул. Радничка, Трг Ослобођења, селу Мезграја – ул. Маршала Тита, Коче Поповића, викенд насељу Суповац, Насељу Никола Тесла – Број 6 ул.Љубице Луковић, Радински пут, Крагујевачки октобар. Због планираних радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја