Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У РАЖАЊСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Ражањској улици, код броја 31. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Ражањској улици.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, нужан је ископ у Нишкој Бањи, у Чегарској улици, код броја 55. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Чегарској улици.

КВАР НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ЦАРА ДУШАНА

Вода на површини јер је прсо први вентил у улици Цара Душана, код броја 156. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Цара Душана.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ МАРИНА ДРЖИЋА

Вода цури на зупчастој спојници, потребан је ископ у улици Марина Држића, код броја 3. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Марина Држића.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Настављају се радови у селу Љуберађа, на више адреса (100 м од пумпне станице и на путу за Линово). Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Љуберађа.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода пуни шахте, потребне су интервенције на оспособљавању првих вентила у улицама: Његошевој, код бројева 7, и 15б, Неготинској 31/п, Петра Добрњца бб, Војвођанској 18, Горњи Матејевац – Краљевића Марка 9, Мокрањчевој 63/2 и још неким. Због планираних радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја