Актуелно

ЈКП “Паркинг сервис” – Ниш Планирани радови за 12.08.2022. године

У петак, 12.августа, ЈКП „Паркинг сервис“ – Ниш радиће на замени сијалица и отклањању недостатака на мрежи јавног осветљења у улицама: Војводе Путника, Бране Петронијевића, Железничка, Кајмакчаланска, Љубомира Николића, Габровачка река, селу Горње Међурово и на територији општине Палилула.

Радови на вертикалној сигнализацији биће изведени у улицама: Генерала Милојка Лешјанина, Бранка Крсмановића, Шумадијска, Чемерничка и Сарајевска.

Радови на хоризонталној сигнализацији биће изведени у улици Бубањских хероја и на Булевару цара Константина где ће се вршити обележавање „зона школе“.

Овим путем обавештавамо кориснике, да ће у периоду од 06.00 часова до 21.00 час дана 12.08.2022. године, због одигравања фудбалске утакмице фудбалског клуба „Раднички Ниш“ против фудбалског клуба „Нови Пазар“ из Новог Пазара на стадиону Чаир бити измењен режим саобраћаја и забрањено паркирање:

– на паркиралишту и простору око стадиона „Чаир“, као и на паркиралишту са прилазом из улице Девете бригаде код улаза у халу „Чаир“.

У времену привремене измене режима саобраћаја, мимо утврђеног режима, дозвољава се кретање возилима под пратњом, службеним и акредитованим возилима са посебним налепницама, возилима хитних интервенција, аутобусима који превозе играче и осталим возилима по дозволи коју издаје подносилац захтева.

Још садржаја