Актуелно

ЈКП Наиссус : КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ЈКП Наиссус : кварови на водоводној мрежи и прекид у водоснабдевању.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ВАСЕ АЛБАНЦА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Васе Албанца, код броја 27. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Васе Албанца.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БАЊСКОЈ

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у Бањској улици, код броја 7. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Бањској улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ГРУЈЕ А КОСТАДИНОВИЋА

Настављају се радови од претходног дана у улици Грује А Костадиновића бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици Грује А Костадиновића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ДИВЉАНА

Вода на површини, потребни су ископи у селу Дивљана, код изворишта и код старог храста. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова на простору селу Дивљана.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на формирању привремених водомерских места на више адреса у Озренској улици, у селу Вртиште. Оспособљавање првих вентила обављаће се у улицама: насеље Виник – у улицама Муштерска бб и Петра Божовића 62, Јована Бабунског 30, Чарновићевој 6-8, Озренских партизана 5, Ђуре Јакшића 25, Алексе Ненадовића 28, Дравска 25, Димитрија Туцовића 128, Др Петра Петровића 7, Матејевачки пут 88, Бубањска 5, Церска 5а, Краљевића Марка 17 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Још садржаја