Актуелно

Асфалтирају се улице на Делијском Вису

После градског каравана, договора са грађанима и решених имовинских односа почели су радови у улицама Душничкој и Феликса Каница на Делијском Вису у ГО Палилула. Како би асфалтирање улица почело што пре Град је, како је градоначелница Ниша Драгана Сотировски и договорила са суграђанима када их је посетила, помогао станарима улица да што хитније реше имовинске односе тамо где они нису решени.

Градоначелница Сотировски каже да су машине на терену и да је настављено са изградњом саобраћајне инфраструктуре која је важна за развој локалне самоуправе и бољи живот грађана. Паралелно се ради у свим општинама и свим деловима града јер сви суграђани имају право да живе у уређеним насељима. Оно што се са грађанима договори на терену то се врло брзо и реализује. Потребно је само да сви услови буду испуњени.

Станари улица на Делијском Вису у којима се тренутно ради презадовољни су јер је договор са градоначелницом испоштован, а многи од њих истичу да на асфалт чекају више од 30 година.

Додају да су задовољни и квалитетом радова, али и чињеницом да ове зиме неће, као до сада, газити блато када крену до продавнице или неким послом до града.

 

Још садржаја