30.08.2021.

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

 

Квар на углу улица Јахоринске и Маглајске     

Вода на улици, нужан је ископ на углу улица Јахоринске и Маглајске. Због обимног квара на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама Јахоринској и Маглајској, као и у околним улицама, од ул. Љубомира Николића до Габровачке реке.

Насеље Горња Врежина

Вода на површини, потребна су раскопавања на два места у насељу Горња Врежина, у улици Светог Павла бб и у насељу Градац II. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Горња Врежина.

Нишка Бња, улица Синђелићева бр.9

Вода на улици, потребан је ископ у Нишкој Бањи, у Синђелићевој улици, код броја 9. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Синђелићевој.

Ново Село, улица Косаничка бр. 7

Вода пуни шахту,потребна је замена првог вентила у насељу Ново Село, у улици Косаничкој, код броја 7. Због радова на поправци прикључне везе биће у кратком прекиду водоснабдевање до 15 сати у Косаничкој улици.

Ново Село, улица Настаса Настасијевића бр. 4

Вода пуни шахту,потребна је замена првог вентила у насељу Ново Село, у улици Настаса Настасијевића, код броја 4. Због радова на поправци прикључне везе биће у кратком прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Настаса Настасијевића.