САОПШТЕЊА  О  ВОДОСНАБДЕВАЊУ

 

Четвртак  16.04. 2021

 

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

                                                                             

Угао улица Зетске и Трстеничке

Вода на улици, нужан је ископ на углу улица Зетске и Трстеничке. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Трстеничкој улици.

Насеље Горњи Матејевац, ул. Поп Игњатова бр. 54

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у улици Поп Игњатовој, код броја 54. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за кориснике у делу насеља (улице: Поп Игњатова, Синђелићева, Школско сокаче, Терзинска, Браће Јовић, Васе Чарапића, Бошка Југовића, Богова).

Насеље Девети мај, ул. Ливадаска

Вода на површини, потребна је интервенција у улици Ливадској, у насељу Девети мај. Због радова на оспособљавању водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Ливадској улици.

Насеље Брзи Брод, ул. Драгомира Станојевића бр.12

Вода у шахти, потребна је интервенција у улици Драгомира Станојевића бр.12(ранији назив Николе Тесле), у насељу Брзи Брод. Због оспособљавања прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Драгомира Станојевића.

Улица Ртањска 5А

Вода у шахти, потребна је интервенција у Ртањској улици, код броја 5А. Због оспособљавања прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу Ртањске улице.