RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić18 новембра, 20193min438
logo_vodovod-1

Na delu magistralnog cevovoda, od izvorišta Krupac do Vinika biće otežano vodosnabdevanje tokom dana.

Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od izvorišta Krupac do Vinika. Zbog radova tokom dana, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode, uz moguć prekid na nekim lokacijama, biće izražen od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica), sve do  viših delova naselja Podvinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.

Niška Banja, ulica Sinđelićeva br. 1.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Sinđelićevoj br. 1, u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Sinđelićevoj ulici.

Knez Selo.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Knez Selu, iznad škole. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u delu Knez Sela, iznad škole.

Ulica Rentgenova bb.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Rentgenovoj ulici bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Rentgenovoj i nekim okolnim ulicama (Pasterova, deo Dragiše Cvetkovića i deo Dr Milutina Ivkovića.

Naselje Gornji Matejevac, ulica Oblačića Rada br. 3.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ul. Oblačića Rada br. 3 u naselju Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutoj ulici i delu naselja Gornji Matejevac.

Bulevar 12. februar br. 62.

Kvar na prvom ventilu, potrebno je raskopavanje u ulici Bulevar 12. Februar, kod br. 62.  Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bulevar 12. februar.