Актуелно

РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ ВИНИК НА ПУТУ ЗА КАМЕНИЦУ
Наставак радова на водоводној мрежи у насељу Виник испод балон сале на путу за Каменицу, потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у насељу Виник. Улице Ристе Бојаџића, Александра Шакића, Срђана Лазаревића, Драгана Бараћа, Мирослава Митића, Бранислава Менковића, Зорана Ранђеловића и Милорада Цветковића ће услед наведених радова такође бити без воде. Завршетак радова и успостављање нормалног водоснабдевања се очекује до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ КРАЉЕВИЋА МАРКА У НИШКОЈ БАЊИ
Квар на прикључној вези у Нишкој Бањи у улици Краљевића Марка бр. 13. потребно раскопавање. Због радова на поправци прикључне везе доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ЗАМЕНЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ШАХТАМА КОРИСНИКА НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА
Екипе ће данас радити на замени првих вентила у следећим улицама: Маршала Тита бр. 77 у Мезграји, Бориса Кидрича бр. 9 у Доњем Међурову, Бојничкој 6а у Мезграји, Моравској бр. 16 у Чокоту и Топличког партизанског одреда бр. 2а у насељу Девети Мај. Због наведених радова доћи ће до прекида водоснабдевања у наведеним улицама до 15 сати.

Још садржаја