Актуелно

РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БУЛЕВАР МЕДИЈАНА

Вода на површини, нужан је ископ испред компаније “Velefarm“, у улици Булевар Медијана бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља“Беверли Хилс“.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У УЛИЦИ БУЛЕВАР ЦАРА КОНСТАНТИНА

Данас се настављају претходно најављени радови у улици Булевар Цара Константина бб, на путу за фирму “Nissal“. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања од 9 до 15 сати на простору насеља Брзи Брод и Никола Тесла.

НАСТАВАК РАДОВА У ВИКЕНД НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Данас се наставља претходно најављена интервенција на прикључној вези и биће у прекиду водоснабдевање од 9 до 15 сати на простору викенд насеља Горња Врежина.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У УЛИЦИ РЕНГЕНОВОЈ

Вода са улице долази у прикључну шахту, потребан је ископ у Рентгеновој улици, код броја 14. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Рентгеновој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ХИЛАНДАРСКОЈ УЛИЦИ

Током дана обављаће се радови на проналажењу деоничног затварача у Хиландарској улици, код броја 24. Због интервенције на водоводној мрежи могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Хиландарској улици.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, потребне су интервенције у насељима: Девети мај, у улици: Поповачкој и Нишкој Бањи, у ул. Трг Републике и још неким. Поправке у шахтама обављаће се и у селима: Чокот, Јелашница, Трупале, Сечаница, Доња Топоница, Доња Трнава. Због планираних радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја