KVAROVI I RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić29 новембра, 20192min658
logo_vodovod-1

Ulica Bulevar Nikole Tesle

Ekipa JKP“Naissus“ je radila do iza ponoći i danas se nastavljaju radovi na popravci havarije u ulici Bulevar Nikole Tesle, kod poligona za obuku vozača. Zbog ozbiljnog oštećenja u prekidu je vodosnabdevanje u više ulica (na prostoru naselja sa ranijim imenom Jagodin mala): Čegarskoj, Pantelejskoj, Skadarskoj, Velebitskoj, Zlatiborskoj, Jesenjinovoj, u delu Kosovke devojke do Pantelejske crkve i delu Knjaževačke do fabrike“Beneton“. Završetak radova se predviđa do 15 sati i za to vreme auto-cisterna obezbeđuje pijaću vodu kod vrtića“Pčelica“.

Ulice Goce Delčeva i Ohridska

Nastavljaju se radovi na spajanju vodovodne mreže na mrežu između ulica Goce Delčeve i Ohridske. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama: Ohridskoj, Goce Delčevoj i delu ulice Vojvode Bojovića.

Ulica Bulevar 12. februar bb

Nastavak radova u ulici 12. februar bb, kod kružnog toka i skretanja za aerodrom (ulica Vazduhoplovaca). Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće otežano vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice 12. februar (od Humske do ulice Vazduhoplovaca, gde su kompanije Johnson Electric, NIS Petrol).

Ugao ulica Rudničke i Gavrila Principa

Nova havarija na uglu ulica Rudničke i Gavrila Principa, u neposrednoj blizini prethodne. Kako je u pitanju veći prečnik cevi AC DN 300mm, do 15 sati biće u prekidu ulice: Rudnička sa prilazima, Gavrila Principa, Zmaja od Noćaja, Bubanjska, Miloša Đurića, deo Njegoševe i deo Goričke.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.