КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ    24.07.2020.

EM24 јула, 20201min604
prekidi_kvarovi_2407

Насеље Никола Тесла, ул. Раде Кончара бр. 43

Вода на улици, нужан је ископ у улици Раде Кончара бр. 43, у насељу Никола Тесла. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Раде Кончара.

Село Суви До, ул. Данила Вучковића бр. 4

Вода на улици, потребан је ископ у улици Данила Вучковића, код броја 4, у селу Суви До. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Суви До (улица Данила Вучковића).

Улица Сврљишког партизанског одреда бр. 10

Вода на површини, нужан је ископ у улици Сврљишког партизанског одреда, код броја 10. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Сврљишког партизанског одреда, од улице Марина Држића до Булевара Шабана Бајрамовића.

Село Доња Топоница

Вода на улици, потребан је ископ  у селу Доња Топоница, код споменика. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Доња Топоница, на простору око места хаварије.

Улица Станоја Главаша бр. 37

Вода на улици, нужан је ископ у улици Станоја Главаша, код броја 37. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Станоја Главаша (мањи број домаћинстава близу места хаварије).