EM12 јуна, 20201min394
prekidi_kvarovi_1206

 

Угао Студеничке и Хаџи Проданове

Извршен ископ и припрема чвора за замену шибер-вентила на углу улица Студеничке и Хаџи Проданове. Због радова на поправци водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање у Студеничкој,  Хаџи Продановој и другим улицама на простору до Књажевачке: Плитвичка, Миленка Стојковића и Пане Ђукића.

Село Јелашница

Утврђено је више оштећења на водоводној мрежи у Седлинској улици, у селу Јелашница. Претходног дана је саниран један квар а током дана обављаће се поправка нових. Због замене целе мрежне деонице биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за кориснике у делу села Јелашница ( Седлинска и околне улице).

Ново Село, Улица Студеничка

Вода на улици, потребан је ископ у Студеничкој улици у Новом Селу. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати за кориснике у Студеничкој улици.

Села Рујник и Бреница

По налогу надлежног штаба за ванредне ситуације биће отпремљене две ауто-цистерне за снабдевање мештана села Рујник и Бреница пијаћом водом. Цистерне ће боравити у поменутим селима од 11 до 15 сати.

Село Бреница

По налогу штаба за ванредне ситуације, у дане викенда (субота и недеља) биће отпремана ауто-цистерна за снабдевање житеља села Бреница пијаћом водом. Цистерна ће боравити у поменутом селу у времену од 11 до 15 сати.