KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić19 новембра, 20192min1011
vodovod19112019

Nastavljaju se radovi i otežano vodosnabdevanje na delu magistralnog cevovoda, od izvorišta Krupac do Vinika.

Nastavljaju se složeni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem). Zbog radova tokom dana je zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Ostaje smanjeni pritisak vode, koji uslovljava otežano vodosnabdevanje za korisnike od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica, Crvena reka), sve do  viših delova naselja Podvinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada neće bitno uticati na vodosnabdevanje. Usled kompleksnog tehnološkog procesa koji se obavlja na pomenutoj lokaciji, otežano vodosnabdevanje će potrajati do kraja dana i ukoliko bude potrebe i narednog – shodno situaciji na terenu biće objavljeno novo saopštenje.

Niška Banja, ulica Sinđelićeva br. 1.

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Sinđelićevoj br. 1, u Niškoj Banji. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u Sinđelićevoj ulici.

Naselje Medoševac, ulica Ivana Krstića Belog br. 2.

Voda u šahti, potrebno je raskopavanje u ulici Ivana Krstića Belog br. 2, u naselju Medoševac. Zbog radova na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Ivana Krstića Belog.

Ulica Zlatiborska br. 27.

Voda curi na prvom ventilu, potrebno je raskopavanje u Zlatiborskoj ulici br. 27. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Zlatiborske ulice.

Ulica Stojana Novakovića br.2.

Voda puni šaht, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Stojana Novakovića.