ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ НИШКЕ ПРИВРЕДЕ

EM5 новембра, 20191min1063
grb-720x340

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ НИШКЕ ПРИВРЕДЕ

среда 06.11.у 11.30 часова

Градска кућа, велика сала

Стварање бољег пословног окружења и привредно конкурентније и јаче локалне заједнице са бољим условима за економски раст, отварање нових радних места и унапређење стандарда становника, један је од приоритета локалне самоуправе.

У циљу јачања домаће привреде, почев од 2017.године  Град Ниш, кроз конкретне мере настоји да подстиче конкурентност, запошљавање и привлачи инвестиције.

Из године у годину ове мере дају одличне резултате и настављају се позитивни трендови на тржишту рада. Повећава се број активних привредних субјеката док се број предузећа која се гасе, смањује.  Наравно, то није све. Неопходна је стална комуникација са домаћим привредницима како бисмо знали које су њихове потребе и проблеми, а све у циљу њиховог решавања.

Дан отворених врата који ће бити организован у среду 06.новембра у 11.30 часова у великој сали Градске куће прилика је да представници нишке привреде градском руководству изнесу своје предлоге или га упознају са проблемима. Зато позивамо све оне који сматрају да је ово добар начин комуникације да дођу како бисмо поразговарали. Нама је намера да овакви скупови постану пракса и трудићемо се да их буде барем једном у три месеца.