Радови у улицама Саве Ковачевића у Медошевцу и Раданској у Пантелеју

MM12 јула, 20211min103
1 (2)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Радове на изградњи и уређењу улице Саве Ковачевића у Медошевцу у градској општини Црвени крст и Раданској у  градској општини Пантелеј обишла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима и председницима тих градских општина Мирославом Милутиновићем и Наташом Станковић.

Грађани ових улица су се обратили градском руководству, ми смо погледали документацију, видели смо да постоје сви потребни пројекти и грађевинаске дозволе, да је завршена водоводна и канализациона мрежа и да улице испуњавају све услове за изградњу, рекла је градоначелница Ниша.

Према њеним речима, грађани улице Раданска чекају на уређење своје улице четири деценије. Она је оценила да су житељи улица где се изводе радови изразили задовољство у брзој реакцији после пријава проблема на недавно одржаном пријему грађана.

У уређењу путне инфраструктуре, средствима из републичког буџета, убрзо се прикључује и Јавно предузеће „Путеви Србије“ завршетком Булевара цара Константина, Кованлучке улице и пута од Доње Врежине до Малчанске петље, рекла је Драгана Сотировски.

Са градоначелницом Ниша радове су обишли и учествовали у разговорима са грађанима градски већник Ненад Станковић, директор Канцеларије за локални економски развој Душан Радивојевић, вршиоци дужности Управе за грађевинарство и Управе за имовину и одрживи развој Марина Живуловић Петровић и Ружица Ђорђевић, као и представници Дирекције за изградњу града Ниша.