Подршка градоначелнице и града удружењу Бест Ниш у организацији сајма „Job Fair 2021“

Nemanja Jovanović5 марта, 20211min350

Град Ниш и градоначелница Ниша Драгана Сотировски пружиће подршку удружењу студента технике Eвропе – Бест Ниш који ове године по тринаести пут организују сајам послова и стручних пракси ,,Job Fair 2021.” – Твоја каријера почиње овде! Сајам ће бити одржан 22. и 23. марта 2021. године на платформи коју израђују искусни чланови овог удружења.

Град ће и овог пута подржати све младе, перспективне људе који својим знањем и интелигенцијом учествују у стварању бољег и савременијег друштва.

Уколико на озбиљан и одговоран начин не сагледамо проблеме младих и не подржимо их у реализацији свега оног што ће неминовно бити наша будућност, остаћемо ускраћени нове енергије, нових идеја и паметних младих људи који, једног дана, треба да наследе овај град и целокупно наше друштво.Такав губитак нема цену и не смемо да дозволимо да нам млади одлазе из нашег Ниша и наше Србије.

Овим подржавамо и подстичемо и све оне послодавце који нашим младим људима, студентима, дипломцима и постдипломцима олакшавају потрагу за радним искуством и послом.

Посетиоцима сајма се пружа могућност да ступе у директну комуникацију са представницима компанија, који су у потрази за младим, амбициозним и висококвалификованим кадровима, и лично се осигурају да се њихова биографија истакне. Такође, посетиоци сајма ће бити у могућности да присуствују бесплатним радионицама, трибинама као и презентацијама компанија учесница.

Више информација о самом сајму и његовом садржају, као и све новости о компанијама и покровитељима можете пронаћи на званичном сајту сајма www.jobfairnis.rs