ПОГЛЕД ГРУПА ДОНИРА МИЛИОН ДИНАРА ПОМОЋИ

M S8 априла, 20201min548

У условима отежаног пословања, условљеним пандемијом вируса КОВИД-19, све компаније у оквиру Поглед групе улажу максималне напоре да, уз обезбеђење свих прописаних мера безбедности и заштите радника,  наставе континуирани рад у оквиру својих делатности.

Одговорним понашањем  у току ванредног стања ублажени су озбиљни  поремећаји у пословању благовременим предузимањем одговарајућих мера да се сачува сировинска база, организује откуп и прерада млека и дистрибуција финалних производа, као и реализација уговорених инфраструктурних послова у области телекомуникација.

Полазећи од осећаја одговорности и жеље свих запослених радника да покажу солидарност према најугроженијим групама,  проф. др Братислав Бата Миловановић  је са менаџментима компанија донео одлуку о донацији млечних производа и финансијских средстава у укупној вредности од 1.000.000 (милион) динара која ће се реализовати на следећи начин:

  1. Поглед Росица, на позив Града Ниша, Канцеларије за локални економски развој и пројекте, преко своје млекаре у Нишу ће контигент сопствених млечних производа (качкаваљ, кајмак, паприка у павлаци, маслац и др.) донирати Црвеном крсту у Нишу за потребе народне кухиње.
  2. Поглед Телекомуникације и Поглед Медианис ће донирати динарска средства за набавку заштитних визира за здравствене раднике у Клиничком центру у оквиру хуманитарне акције “Милион динара за супер хероје” коју су покренули JCI Ниши Нишки кластер напредних технологија.
  3. Поглед Росица ће донирати поклон пакете од млечних и  прехрамбених производа  сваком старачком домаћинству у селу Росици-седишту компаније.

Сви запослени у компанијама Поглед групе изражавају искрену захвалност свима који су активни у борби против корона вируса, а посебно здравственим радницима који су у првој линији фронта.