Отворена друга продавница компаније Лидл

MM9 септембра, 20211min101
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Обиласком, разгледањем асортимана и пресецањем врпце, градоначелница Ниша Драгана Сотировски и представници Лидла званично су отворили врата другог савременог дисконта те компаније у улици Благоја Паровића.

Са представницима компаније отворили смо другу Лидл продавницу у Нишу. Захвалила сам компанији Лидл која препознаје Ниш као град где може да инвестира и ми ћемо наставити разговоре о отварању нових објеката, рекла је Драгана Сотировски.

Овим објектом употпуњујемо садржај на Булевару Немањића и у овом делу града. На рафовима Лидла и производи домаћих произвођача што ме је посебно обрадовало. Значи нам много свако ново радно место, а у овом објекту ће радити 20 младих људи који могу да планирају своју будућност у свом граду, истакла је градоначелница Ниша.

Лидл је поклонио граду у склопу изградње објекта нових 40 паркинг места.

Према њеним речима, наша наредна инвестиција је улагање у суседни парк и проширење свих оних терена у овом делу града до самог кеја.

Нови објекат је површине од 1.400 квадратних метара. Међу 1.800 производа су и производи домаћих произвођача одличног квалитета и провереног стандарда са специфичним укусима Србије, рекли су представници Лидла.