Одржан Инфо дан поводом замене столарије, термоизолације и соларних колектора

MM11 октобра, 20211min146
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Поводом Јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији Града Ниша за 2021. годину, Град Ниш и Канцеларија за локални економски развој организовали су у Градској кући Инфо дан.

Инфо дан је једна од манифестација којом Град Ниш обележава „Европску недељу локалне демократије“.

Руководилац Сектора за планирање и управљање пројектима Канцеларије за локални економски развој Иван Павловић рекао је да је у првих сат времена дошло стотинак грађана како би се упознали са Јавним позивом.

Он је напоменуо да су се питања грађана тицала имовинско-правних, административних и техничких области које су истицане у разговору.

Грађани нису само питали, већ су дошли и са конкретним предлозима како би наредним конкурсом могли да омогућимо једноставније процедуре што је посебно важно стамбеним заједницама, напоменуо је Павловић.

Рок за доставу пријава је 21. октобар 2021.године. Грађани ће моћи да се јаве за замену столарије и за термоизолацију, као и за соларне колекторе за грејање санитарне потрошне воде. Стамбене заједнице могу да се јаве за замену столарије и за термоизолацију.

За све додатне информације и обавештења у вези Јавног позива грађани и управници зграда могу се обратити на електронску адресу kler@gu.ni.rs или на контакт телефон 018/504-658.