НИШКЕ КОМПАНИЈЕ ПОКАЗАЛЕ СОЛИДАРНОСТ

DM9 априла, 20201min644

НИШКЕ КОМПАНИЈЕ ПОКАЗАЛЕ СОЛИДАРНОСТ

прикљупљено милион динара, а помоћ стиже и у роби

Акција прикупљања средстава за помоћ најугроженијим  суграђанима, коју је Град Ниш покренуо преко Канцеларије за локални економски развој и пројекте, резултирала је са, до сада, прикупљених милион динара, као и бројним донацијама у роби.

Позиву Градоначелника Ниша да помогну до сада су се одазвале компаније Olimpias Benetton, ДМВ, Пројектинжењеринг, Qualis Electronics, Семенарна, Повиком, компаније из групе Поглед, Атомик и многе друге. Помоћ долази и од наших суграђана.

Донације стижу у новцу, али и у производима неопходним да се преброде ови тешки дани. Компанија Поглед Росица донирала је млечне производе из свог асортимана Градској организацији Црвеног крста, Olimpias Benetton је, поред новчане, издвојио и средства за набавку  маски, а компанија Атомик обезбедила је прскалице за дезинфекцију.

Организатори акције захваљују свима на донацијама, али и на високом степену хуманости и солидарности. Уједно, позивају све оне који су у могућности, да помогну уплатом на наменски рачун Града Ниша 840-744141843-14 (текући добровољни трансфери од физичких и правних лица у корист нивоа града), са позивом на број по моделу 97 87-521. Све компаније, као и физичка лица која желе да се прикључе акцији, новчаном или донацијом у роби, могу се обратити на маил kler@gu.ni.rs. Хвала свима.