КОМПАНИЈА ZUMTOBEL GROUP ДОНИРАЛА ПАКЕТЕ ХИГИЈЕНСКИХ ПРОИЗВОДА

M S24 априла, 20201min815

Акцији коју је, преко Канцеларије за локални економски развој и пројекте, покренуо Град Ниш у циљу прикупљања новчане, као и помоћи у роби, која ће ублажити последице вируса ковид-19 и помоћи онима који су најугроженији, придружила се и компанија Zumtobel Group. Ова компанија тако се сврстала у ред компанија и појединаца који су и у овом тешком тренутку кроз који пролази наша земља и Град Ниш, поново показали велику дозу хуманости и друштвене одговорности.

Ова компанија донирала је 1000 пакета хигијенских производа за кориснике Народне кухиње. Захваљујући Градској организацији Црвеног крста Ниш и ЈКП Паркинг сервис ти пакети у четвртак, 23.априла, подељени су корисницима.

Иначе, акцији се до сада прикључило око 30 фирми и прикуљено је више од три милиона динара, као и бројне робне донације. Помоћ су дала и физичка лица.

Град Ниш, Канцеларија за локални економски развој и пројекте захваљује свима који су се одазвали акцији уз подсећање да је наменски рачун 840-744141843-14 (текући добровољни трансфери од физичких и правних лица у корист нивоа града), са позивом на број по моделу 97 87-521 и даље отворен. Све компаније, као и физичка лица која желе да се прикључе акцији, новчаном или донацијом у роби, могу се обратити и на маил kler@gu.ni.rs. Канцеларија за локални економски развој и пројекте, редовно ће вас информисати о износу прикупљених средстава. Хвала свима.