КВАРОВИ, РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ   

Mirjana Radić5 марта, 20201min513
vodovod05032020

Улица Мачванска бр. 20

Вода на улици, неопходно је раскопавање у Мачванској улици, код бр. 20. Због поправке квара на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Мачванској улици, Јеронимовој, Милентијевој, Нишавском кеју и делу улице Седми јули.

Улица Булевар Николе Тесле

Обављају се радови на новим прикључцима у улици Александра Медведева. Због технолошког поступка повезивања водоводне мреже биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати у делу улице Булевар Николе Тесле (од салона“Нишауто“ до бензинске пумпе“НИС Петрол“).

Габровачки пут, улица Владимира Талића бр. 48

Изводе се радови на поправци квара у улици Владимира Талића бр. 48, на Габровачком путу код ресторана“Бољи живот“. Због интервенције на водоводној мрежи биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати у улици Владимира Талића, делу улице Габровачки пут и околним улицама.

Улица Византијски булевар бр. 136

Вода се јавља у кружном делу зеленила између зграда, потребно је раскопавање у ул. Византијски булевар, код бр. 136. Због радова на водоводној мрежи биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати у делу Византијског булевара (стамбени објекти од бр. 132 до бр. 142).

Село Горњи Матејевац, ул. Радничка бр.1

Вода на улици, потребан је ископ сокак-земља у Радничкој улици, код бр.1, у Горњем Матејевцу. Због радова на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Горњег Матејевца (Радничка и околне улице).

Ново Село, ул. Пасјачких партизана бр.12

Вода на улици, потребан је ископ након лоцирања квара у ул. Пасјачких партизана, у Новом Селу. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид у снабдевање водом до 15 сати у делу Новог Села (улица Пасјачких партизана и део улице Зорана Циге Стојановића).