КВАРОВИ, РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S26 фебруара, 20201min562
Улица Булевар Светог Цара Константина

Улица Булевар Светог Цара Константина, код ЕИ

Обављају се радови на магистралном цевоводу Студена – Ниш, у току је раскопавање у кругу некадашње Електронске индустрије. Због интервенције у прекиду је водоснабдевање до 18 часова, у насељима: Суви До и Брзи Брод, привредним субјектима Cumtobel, Nisal и фирмама у кругу бивше Електронске индустрије . Без воде су и корисници у делу улице Булевар Светог Цара Константина од Електронске индустрије до стамбеног објекта бр. 6 (кућни број). Снабдевње пијаћом водом је обезбеђено кружењем две ауто-цистерне на поменутим локацијама, док трају радови након чега се предвиђа нормализација водоснабдевања.

Горњи Матејевац, улица Савска бр. 2

Претходног дана вода је избијала на површину и затворена је у 17 сати у Савској улици, код бр. 2, у селу Горњи Матејевац. У току су радови на поправци водоводне мреже и остаје у прекиду снабдевање водом до 15 сати у делу Горњег Матејевца (Савска и околне улице).

Улица Брезовачка бр. 9

Вода са улице пуни шахту, потребно је раскопавање у Брезовачкој улици бр. 9. Због поправке прикључне везе могућ је кратки прекид у снабдевању водом до 15 сати у Брезовачкој улици.